Schuldhulp

(vrijdag 15 juli 2016)

1

Voor Amsterdammers met schulden

Heeft u ernstige geldzorgen en woont u in Amsterdam Nieuw-West, Zuidoost of Noord? Wacht dan niet langer en zoek hulp bij u in de buurt. De Stadsgids020Schulden helpt u daarbij.

Deze bijzondere gids voor Amsterdammers met schulden is gemaakt door MUG Magazine in opdracht van Delta Lloyd Foundation.

 

 

Voor Arnhemmers met schulden

Heeft u ernstige geldzorgen en woont u in Presikhaaf, Klarendal of Malburgen? Wacht dan niet langer en zoek hulp bij u in de buurt. De Stadsgids026Schulden helpt Arnhemmers bij het vinden van eerste hulp bij schulden

Deze bijzondere gids voor Arnhemmers met schulden is gemaakt door MUG Magazine in opdracht van Delta Lloyd Foundation.

 

De Stadsgids026Schulden en Stadsgids020Schulden maken deel uit van een reeks stadsgidsen die de schuldhulp in enkele Nederlandse gemeenten, waar Delta Lloyd/Ohra actief is, in kaart brengen. Met deze schuldhulpgidsen hopen Delta Lloyd Foundation en MUG mensen over eventuele schroom heel te helpen en de weg naar hulploketten in de buurt te wijzen. In voorbereiding: Stadsgids010Schulden voor alle inwoners van de Rotterdamse deelgemeenten Feijenoord, Charlois en Delfshaven.

De nieuwste editie van MUG Magazine

EXTRA EXTRA!!

Deze maand ons extra dikke jubileumnummer.

Klik op de omslag voor het complete magazine

(advertenties)

 

 

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand nieuws over maatschappelijke ontwikkelingen in Nederland. Meer dan 600 nieuwsbrieflezers gingen je al voor!

Nieuwsbrief

Google ads
Vorige MUG nog eens lezen?
Direct naar >>